Wil je een goedkope nachtcrème?

Nu de economie hapert, is het geen verrassing dat mensen (inclusief ikzelf) op zoek zijn naar manieren om “het vet te verminderen” op de maandelijkse omzet. Het heroverwegen van je nachtcrème is geen uitzondering. Maar wat heb je aan geld besparen op nachtcrèmes als ze niet werken? Daarom vertellen wij je meer hierover op www.carenschoice.com.

Er is een dunne lijn tussen te-goedkoop-om-te-werken, en zo-duur-dat-je-wordt-opgelicht. Je moet er zeker van zijn dat geld dat je bespaart niet weggegooid geld is. Hier is een trefzekere weg naar het nirwana van portemonnee en nachtcrème.

Weet wat je betaald

Als je goed kijkt naar de meeste reclame en marketing voor nachtcrèmes, zie je veel van “Pro-Awesome: een gepatenteerde wetenschappelijke doorbraak” of “New-Fangled-Name: een nieuwe wonder-werker in…”. Of: ‘’ tegen een verslapte huid…’’.

Interessant genoeg kun je op hun website (of op het product zelf) nooit vinden wat er eigenlijk in het “Pro-Awesome” ingrediënt zit. Op het etiket staat gewoon “Pro-Awesome Ingredient” .5%. Hoe helpt dit u? Het is alsof ze een groep ingrediënten patenteren, zodat ze u niet hoeven te vertellen wat erin zit!

Als je geen grondige informatie kunt vinden over de dingen die ze in elke nachtcrème stoppen, pas dan op! Voordat ik een nachtcrème koop, besteed ik tijd aan het zoeken naar wat erin zit. Waarom zou ik meer dan 40 dollar neertellen voor dezelfde ingrediënten als Aveeno’s vochtinbrengende handcrème van $4,99?

Hoe laag kun je gaan met nachtcrème?

Hier is mijn regel voor het winkelen voor nachtcrème: Als het onder de $30 is voor 1.7 oz, ben ik achterdochtig. Omdat ik in de eerste plaats een nachtcrème gebruik, wil ik iets dat speciale ingrediënten bevat voor nachtcrèmes. Anders zou ik een standaard lotion gebruiken.

En die ingrediënten zijn, zoals ik heb ontdekt, niet goedkoop genoeg voor bedrijven om hun producten van 1,7 oz voor een habbekrats te kunnen verkopen. Dus, tenzij je een uitverkoopprijs hebt, reken er niet op dat je minder dan $30 uitgeeft voor een fatsoenlijke nachtcrème.

De hemel of niet

Aan de andere kant van de weegschaal betaal ik niet meer dan $40 voor een nachtcrème. Tenzij er maar 1 lotusbloem beschikbaar is om 10 potjes van een “wonder nachtcrème” te maken, is het voor mij gewoon niet uniek genoeg om meer dan dat neer te tellen. Ze hopen dat hun medisch jargon en bloemrijke beschrijving me verleidt tot een impulsaankoop.

Ik heb me ooit laten verleiden tot een impulsaankoop van meer dan $100 voor een potje nachtcrème van 1,7 ounce van een zeer dure lijn huidverzorgingsproducten. Maar toen ik probeerde te ontdekken wat er in zat, ontdekte ik dat het bedrijf net zo gesloten was als mijn dochter die naar een bord broccoli zit te staren.

Geen informatie betekent geen verkoop. Punt uit. Ik smeer geen spul op mijn gezicht zonder te weten wat het is (of niet is).

De prijs is goed

Dus waar is de gulden middenweg? Naar mijn mening moet je een goede nachtcrème kunnen kopen voor tussen de $30 en $40.

Als ik mijn nachtcrème koop (voor een normale prijs van ongeveer 38 dollar), weet ik dat ik waardevolle ingrediënten koop, omdat ik daarover kan lezen in de beschrijving van het product. Maar ik weet ook, door de beschrijving, dat ik niet betaal voor vloeibaar goud. (Plus, ik kan die 1,7 ons verdomd lang laten meegaan!)

Samenvattend: als u uw budget voor cosmetica en huidverzorging heroverweegt, kijk dan eens goed naar uw nachtcrème. Het is mogelijk dat je “donaties” doet voor ondermaatse producten.

Ten eerste, voordat u uw volgende nachtcrème bestelt, neem even de tijd om de ingrediëntenlijst door te lezen. . Als u alleen een lijst ziet met “gepatenteerde wonderingrediënten” (zonder gedetailleerde informatie over wat er in dat wonder zit), beschouw dat dan als een “vertrouw ons maar” en ga verder.

Ten tweede, gebruik de “Goudlokje”-oplossing bij het kopen van uw nachtcrème. Niet te warm, niet te koud, maar precies goed. Met andere woorden, zoek naar nachtcrèmes die niet te goedkoop zijn (minder dan $30), niet te duur (meer dan $40), maar precies goed voor je portemonnee.

Ik heb dat doorlichtingsproces doorlopen. Ik heb diezelfde tests gebruikt. Lees over mijn zoek-ervaring naar een fatsoenlijke (maar goedkope) nachtcrème op mijn website hieronder gelinkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.